Povestea lui - scurt rezumat


Era o zi de vineri din luna iulie, cand a vazut-o prima data. Isi aminteste perfect ziua aceea, era ziua in care lucra la un jeep pe care ea il cunostea si ii placea la nebunie. Ii picase cu tronc de mai mult timp, insa nu avea circumstantele potrivite pentru a o aborda. Vinerea aceea, destinul a lucrat in favoarea lui. Avand o problema la masina, ea s-a dus singura la el. Nu era singur si nu a mers chiar la el ci la colegul lui. Acesta din urma a incercat sa-l aduca in discutie si pe el dar slabe sanse, pentru ca tipa nu era genul care sa stea la discutii cu 2 baieti necunoscuti. Dupa ce ea a plecat, lui i-a venit ideea de a-i face rost de numarul de telefon. Ce e drept, putin mai greu, pentru ca asa cum spuneam tipa era cam dificila, insa a avut noroc iar efortul a meritat. Astrele lucrau in favoarea lui in aceea vineri. Urmatoarea zi au inceput sa vorbeasca, iar in cea de-a doua, s-au intalnit. L-a fermecat simplitatea ei, felul de a gandi si de a vedea viata. L-au fermecat ochii ei verzi, parul lung si blond si buzele-i pline de senzualitate. I se parea ca aveau ceva special, ca gura aceea care mai mult tacea, spunea lucruri pe care doar el le intelegea. 
S-a indragostit fara sa stie cum, cand sau de ce, stia doar ca o iubeste din clipa in care a sarutat-o. 
Sentimentele i-au dat navala in inima-i ranita si s-a transformat in cel mai iubitor si afectuos barbat, hotarat s-o faca fericita. Din acea duminica au inceput sa formeze un cuplu. Un cuplu sudat de iubire si afectiune, dorinta si ceva unic, care nu avea explicatie. Ii lega ceva puternic, iar ei nu-si explicau ci traiau pur si simplu. Ii era atat de draga incat atunci cand "trecutul" l-a chemat inapoi, acesta a ales sa mearga mai departe alaturi de ea. O iubea pentru ca era simpla si eleganta, in vorbe, in gesturi, in priviri si in comportament. O indragea pentru ca era afectuoasa si plina de iubire, o placea cum il alinta. O adora pentru ca era doar al lui. Pentru ea, el era prima iubire adevarata, prima relatie si primul iubit in adevaratul sens al cuvantului. 
Se napustea adeseori asupra ei precum un lup flaman de iubire si o coplesea de dragoste si afectiune, iar ei ii placea la nebunie sa se simta iubita de un barbat precum el. Nu-si putea da seama cum cineva a putut sa-l lase sa plece. Era atat de protector si stapan pe situatie, plin de iubire si loialitate. Si-a pus in gand sa nu o raneasca niciodata, sa nu o faca sa planga, insa atunci cand i-a fost lumea mai draga, a ranit-o, fara vointa, bineinteles. L-a iertat si au trecut peste toate si mai uniti decat inainte.
Au urmat nopti cu luna plina si stele mii, in care ei, asezati unul langa altul, de mana, priveau stelele si isi imaginau viata perfecta pe care aveau s-o traiasca. Perfecta pentru ei doi, cu o casa doar al lor, un copil sau doi, toti la masa, zambind fericiti.
Jumatate din vis si l-au indeplinit. Au trecut apoape 4 ani de cand sunt impreuna si au o fetita superba de doar 2 luni jumatate. Cu toate ca distanta ii desparte si nu sunt fizic, impreuna, el e mai fericit si mai implinit ca niciodata.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Gânduri despre si pentru fetita mea

Schimbări

Infinit