luni, 30 mai 2016

Gânduri despre si pentru fetita mea

Sunt prea fericita ca sa mai pot scrie. Sunt prea împlinita si egoista ca sa împărtășesc ceea ce simt. Dar totodata trebuie sa scriu unele chestii, care vreau sa rămână întipărite undeva si sa le recitesc cu drag, amintindu-mi prețioasele momente.
De cand am devenit mama ei, am evoluat si m-am schimbat. Nu radical, dar simt asta pe pielea mea si in sufletul meu. Iubirea pe care i-o purtam tatălui ei la început, credeam ca e cea mai mare si mai puternica pe care o puteam simți in aceasta viata, însă din data de 17 noiembrie, 2015, am realizat ca e o nimica toată pe langa iubirea necondiționată, pura si atat de strânns legată, ce i-o port ei. Copila asta m-a vindecat de orice durere sufleteasca. M-a facut sa renasc si mai puternica decat inainte si mult mai pura. Mi-a înlăturat orice răutate si ura din suflet, mi-a umplut sufletul de iubire de frumos si m-a facut sa sper la o viata mai buna. Ne-am creat bula noastra roz in care suntem doar noi 3 si pe care o alimentam cu multă iubire, speranta si frumusețe.
Cel mai mult ador diminețile in care ne trezim si suntem întâmpinați de doi ochi albaștrii care ne zâmbesc somnoroși, așteptând iubirea si afecțiunea noastra. Mirosul de bebelus adormit ma transpune intr-o dimensiune in care existam doar noi 3 si atat. Uit de lumea exterioara si trăiesc iubindu-i tot mai mult.
Langa ei ma simt cea mai iubita femeie si mama de pe pământ. Si nemuritoare. Ma topesc cand ii vad iubindu-se si mor de dragul lor atunci cand Ea ii zâmbește atat de frumos, simțind caldura tatălui ei. Impreuna cu ei ma simt in lumea mea. Perfecta si frumoasa. As vrea sa existe ceva, unde sa pot depozita amintiri si momente, sa dainuieasca pe veci si peste mulți ani, Ea sa le deschidă si sa vada câta iubire i-am purtat si ii purtam. 
Este cea mai perfecta si frumoasa fetita din lume si nu spun asta doar ca sunt mama ei ci si pentru ca este neașteptat de cuminte si inteligenta. De cateva zile a început chiar sa ne strige, pe fiecare, atrăgându-ne atenția asupra ei. Iar de spus "tata", nu se mai oprește. Ma uimește zilnic cu ceva nou. Si ma topesc mereu cand imi zâmbește si-si întinde mâinile s-o iau in brate. 
Daca vreodată vei vedea aceasta postare, sa stii ca mami si tati te iubesc foarte mult. Te-am iubit inca din momentul in care am știut ca ne dorim un copil si pana la sfârșitul vieții noastre! Te iubesc necondiționat si infinit, perfecta mea, Beatrice! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu